Identis staat garant voor een goed doordachte, transparante en prijsvaste aanpak van uw projecten.

Bouwlocaties gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe (her-)ontwikkellocaties voor de ontwikkeling van projecten.http://www.identis.nl/bouwlocaties-gezocht/

Vrij vertaalbaar naar alle wensen

Waar veel conceptuele bouw uitgaat van een gestandaardiseerde basis met flexibele schil, gaat Identis verder. We starten met een blanco vel waarop in principe alles mogelijk is. Bovendien zijn de woningen aanpasbaar en levensloopbestendig te maken. Identis is het concept van vandaag, geschikt voor morgen.

Keuzevrijheid

Binnen de beukmaten kunt u kiezen uit legio indelingsvarianten. Uitbouwen als bijvoorbeeld een erker of verlengde keuken of woonkamer? Geen probleem. Tuingericht of straatgericht wonen? Buitenberging, carport, dakkapel? U zegt het maar. Voor het sanitair en de keuken zijn in principe alle uitvoeringen mogelijk, van basic tot luxe. Voor de binnenafwerking en de buitenkant heeft u keuze uit verschillende pakketten. Daarmee kunt u de afwerking loepzuiver afstemmen op uw wensen en uw budget. Roosdom Tijhuis kan verder de volledige kopers/huurdersbegeleiding voor u verzorgen.

Wijk met eigen identiteit

Ook wijken, buurten en straten vragen om een eigen identiteit. Identis past daar uitstekend in. Het concept is uitvoerbaar van rijwoning tot patio, van grondgebonden woningen tot appartementen, van 1- tot 3-laags, van tentkap tot asymmetrische kap. Binnen de stedenbouwkundige voorwaarden heeft de architect alle creatieve vrijheid. Ook wat dat betreft is Identis de kameleon onder de woonconcepten. Het concept is zowel geschikt voor projecten in uitleggebieden als voor binnen-stedelijke herontwikkeling.

Uw identiteit

Met dit alles sluit Identis ook volledig aan bij uw identiteit. U staat voor uw product. Met Identis steekt u dat niet onder stoelen of banken!